HANDELSBETINGELSER FOR FASHIONUNEED.DK

PersondatapolitikSikkerhed
PriserBetaling
BestillingLevering
FortrydelsesretOmbytningsret
CookiesReklamationsret

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Virksomhedens Juridiske navn: v/DG-netsalg

Virksomhedens hjemmeside: www.fashionuneed.dk 

Virksomhedens CVR. nr.: 36278609

Etableringsår: 2015

Fysisk Adresse


v/DG-netsalg
Naurbjergvej 30
4622 Havdrup
DANMARK

Der er ingen fysisk salg fra adressen

Kundeservice E-mail: salg@fashionuneed.dk
Telefon: Vi yder ikke telefonisk support

PERSONDATAPOLITIK

For at bestille hos Fashionuneed.dk skal du lade dig registrere med følgende person oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-mail. 
Dine oplysninger bliver aldrig videregivet til tredje part. Dine data opbevares sikkert, men ukrypteret. Personoplysninger i forbindelse med dit køb registreres hos Fashionuneed.dk og opbevares i 5 år for at sikre korrekt behandling ved evt. garanti og reklamations sager. Fashionuneed.dk registrerer udelukkende dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen sikkert hjem til dig.
Vi registrerer aldrig personfølsomme oplysninger som f.eks CPR-nr, dankort mv.
Du har til enhver tid ret til indsigt i de data vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed kan rettes direkte til Fashionuneed.dk via e-mail: salg@fashionuneed.dk
På din kundeside kan du til enhver tid rette samt ændre i dine oplysninger.

PRISER

Alle priser ved levering i EU lande er inkl. 25% dansk moms.
Ved levering til adresser udenfor EU, fratrækkes momsen automatisk prisen.
Ved levering til Grønland samt Færøerne, fratrækkes momsen automatisk ved bestilling

BESTILLING

Fashionuneed.dk er en online baseret modebutik. Vi sælger kun vores varer i vores webshop. Der er ingen fysisk salg fra adressen.
For at foretage et køb hos Fashionuneed.dk skal du igennem følgende trin

  • Find den eller de varer du ønsker og læg dem i kurven.
  • Ved tryk på "Vis kurv" eller "Bestil her" kan du rette i dine valg
  • Indtast leverings oplysninger, mail samt password til fremtidige besøg.
  • Vælg forsendelses/betalingsmetode
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte.
  • Indtast betalingsoplysninger - Dankort/Mastercard/Visa/Visa Electron.
  • Du vil få tilsendt en ordrebekræftelse pr. mail umiddelbart efter

Modtager du ikke en mail, er din ordre ikke gennemført og du bedes tjekke du har indtastet alle oplysninger korrekt.
Hvis du vil ændre eller annullere din bestilling, skal dette ske via e-mail senest 1 time efter ordre afgivelse. 

SIKKERHED

Du er 100% sikker, når du handler online hos Fashionuneed.dk
Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode. De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken Fashionuneed.dk eller andre har mulighed for at læse dataene

BETALING

Det er 100% Gebyrfrit, at handle hos Fashionuneed.dk når du benytter et betalingskort. Beløbet hæves først på din konto, når varen sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Har du en rabatkode skal denne indtastes i 'Rabatkode' feltet ved bestilling. Rabatkoder og/eller gavekort kan ikke kombineres med andre tilbud. Hos Fashionuneed.dk kan du betale med følgende:

Med kort


- Dankort/VISA dankort 
- VISA Electron (Med Paypal)
- MasterCard (Med Paypal)
- Maestro (Med Paypal)

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto når dine varer afsendes fra Fashionuneed.dk
Der kan aldrig hæves et større beløb, end du selv godkender.

ViaBill

Køb nu - betal, når du vil

ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 10.000 kr. betaler du alm. markedspriser. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling.

 

Hvordan foregår det?

Det er nemt og hurtigt at betale med ViaBill i webshops. Du vælger bare ViaBill som betalingsmåde, når du står ved kassen. Du bliver guidet gennem de enkelte trin, ligesom du lynhurtigt bliver kreditvurderet ud fra de oplysninger, du indtaster. For den rentefri kredit bliver beløbet som udgangspunkt fordelt over 24 måneder.

 

Når du første gang handler på rentefri kredit, modtager du en mail fra ViaBill med dit kodeord til ’Mit ViaBill’. På Mit ViaBill kan du se dine køb/returneringer, betalinger, månedsydelser og en betalingslinje (FI-kode), som du kan bruge til betaling via din netbank.

 

Du vælger hver måned selv, om du gebyrfrit vil betale inden den 20. i måneden via din netbank. Indbetaler du ikke inden for fristen, trækker ViaBills administrationsservice automatisk pengene på dit kort, så du undgår rykkere. Dette kræver blot, at der er dækning på kortet, og koster kr. 39 i administrationsgebyr pr. månedsbetaling.

 

 

Ved kreditbeløb over kr. 2.000 tilbydes du en kreditramme på kr. 10.000 til almindelige markedspriser, hvor du betaler 3 pct. af beløbet om måneden via betalingsservice, dog minimum kr. 99,-. Når kreditten er godkendt, giver kreditten dig mulighed for at handle for kr. 10.000 i mere end 600 danske webshops. Kreditten udbydes i samarbejde med Sparxpres. Du kan læse mere om priser og vilkår her.

 

     check Få varerne, inden du betaler

     check Betal, som det passer dig

     check Hurtigt kredittjek

 

Det med småt

 

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standardhandelsbetingelser, som du kan se her.

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus og afdeling i Hørsholm. ViaBill er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og eksperter inden for e-handel.

Bankoverførsel

Du kan vælge Bankoverførsel, ved bestilling hos Fashionuneed.dk. Der er ingen indsigelsesmuligheder ved denne betalingsmetode.

Bank: Sparekassen Sjælland - Reg. nummer: 9888 Kontonummer: 0000398296

Vi afsender din ordre indenfor 1-2 hverdage, efter din indbetaling er registreret. NB! Det er vigtigt du inkluderer dit ordrenummer ved overførslen.

 LEVERING OG PRISER

Ordrer bestilt inden kl 14.00 på alle hverdage, vil blive afsendt samme dag. Bemærk at der kan opstå leveringstid på f.eks bestillingsvarer.
Ordrer bestilt fredag efter kl 14.00 afsendes mandag.

Porto priser i Danmark

PostDanmark uden omdeling

29 DKK

PostDanmark med omdeling

39 DKK




Du modtager helt automatisk en e-mail, når din ordre afsendes fra os.  Her vil du også modtage oplysninger om forsendelsesnummer mv.
Bestiller du for 800 kroner, sender vi din ordre GRATIS.
Alle forsendelse der afgår fra Fashionuneed.dk afsendes med PostDanmark som pakkepost, og kan spores med et tracking nummer.  

OMBYTNINGSRET

Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber hos Fashionuneed.dk
Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Medsend gerne faktura/kvittering når du gerne vil ombytte. 
Hvis ombytningsretten ønskes benyttet, så skal køber klikke "her for at købe en print selv returlabel". Prisen er 39 kr. Fashionuneed.dk betaler eventuelt efterkrav.

Vi modtager IKKE som brev, da vi ikke vil gøres ansvarlige for eventuelle forsvundne breve i posten!

Værdiforringelse

Hvis det viser sig, at en vare du returnerer er i forringet stand, som gør den usælgelig eller formindsker værdien, kan Fashionuneed.dk afhængig af skadens omfang, fratrække værdiforringelsen fra din refundering eller helt nægte at refundere beløbet for varen.
Med værdiforringelse mener vi eksempelvis pletter, lugt af tobaksrøg, slid og lignende.
Husk også at vores retningslinjer for vask af tøjet skal overholdes, da det ellers kan medføre at eksempelvis pallietter falder af!

FORTRYDELSESRET

DU HAR 14 DAGES FORTRYDELSESRET, NÅR DU HANDLER ONLINE HOS OS. FORTRYDELSESFRISTEN UDLØBER 14 DAGE EFTER DEN DAG DU MODTAGER DIN VARE. 

DU SKAL INDEN 14 DAGE FRA MODTAGELSE GIVE OS MEDDELSE OM, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB. MEDDELSEN SKAL SENDES TIL OS VIA E-MAIL. I DIN MEDDELSE SKAL DU GØRE OS TYDELIGT OPMÆRKSOM PÅ, AT DU ØNSKER AT UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET.
DU KAN IKKE FORTRYDE VED BLOT AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN UDEN SAMTIDIGT AT HAVE GIVET OS MEDDELSE OM DETTE.

DIN ORDRE SKAL SENDES RETUR TIL OS UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG SENEST 14 DAGE EFTER, DU HAR MEDDELT OM, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB.
DU AFHOLDER SELV UDGIFTER I FORBINDELSE MED TILBAGELEVERING AF VAREN.

DU BÆRER RISIKOEN FOR VAREN FRA VARENS LEVERING TIL DIG, OG VED RETURNERING ER DU OGSÅ ANSVARLIG FOR, AT VAREN ER PAKKET FORSVARLIGT IND.

SOM FORBRUGER HÆFTER DU KUN FOR EVENTUEL FORRINGELSE AF VARENS VÆRDI, SOM SKYLDES ANDEN HÅNDTERING, END HVAD DER ANSES FOR NØDVENDIGT FOR AT FASTSLÅ VARENS ART, KVALITET OG DEN MÅDE DEN FUNGERER PÅ. DU KAN ALTSÅ PRØVE VAREN PÅ SAMME MÅDE, SOM HVIS DU PRØVEDE DEN PÅ I EN FYSISK BUTIK. HVIS VAREN VISER TEGN PÅ AT VÆRE PRØVET UDOVER, HVAD DER ER BESKREVET OVENFOR, BETRAGTER VI DEN SOM BRUGT, HVILKET BETYDER AT DU VED FORTRYDELSE AF KØBET, KUN FÅR EN DEL ELLER INTET TILBAGE, AF KØBSBELØBET.

HVIS DU GERNE VIL BENYTTE DIN FORTRYDELSESRET, REFUNDERER FASHIONUNEED.DK DIN BETALING TILBAGE, TIL DET ANVENDTE BETALINGSMIDDEL VED BESTILLING. DIN REFUNDERING VIL SKE UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER SENEST 14 DAGE FRA DEN DATO, HVOR VI HAR MODTAGET MEDDELSE OM DIN BESLUTNNG OM AT FORTRYDE DIN HANDEL.

FASHIONUNEED.DK KAN TILBAGEHOLDE TILBAGEBETALINGEN, INDTIL VI HAR MODTAGET VAREN RETUR, MEDMINDRE DU INDEN DA HAR FREMLAGT DOKUMENTATION I FORM AF F.EKS PAKKENUMMER, FOR AT HAVE RETURNERET DEN.

DU VIL MODTAGE EN MAIL NÅR VI MODTAGER VAREN. I MAILEN VIL DU BLIVE OPLYST OM DEN VIDERE PROCESS I FORBINDELSE MED BEHANDLING AF DIN FORTRYDELSE.

VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT UDEN OMDELING OG/ELLER PR. EFTERKRAV.

Hvis fortrydelsesretten ønskes benyttet, så skal køber klikke "her for at købe en print selv returlabel". Prisen er 39 kr. Fashionuneed.dk betaler eventuelt efterkrav.

Vi modtager IKKE som brev, da vi ikke vil gøres ansvarlige for eventuelle forsvundne breve i posten!

Værdiforringelse

Hvis det viser sig, at en vare du returnerer er i forringet stand, som gør den usælgelig eller formindsker værdien, kan Fashionuneed.dk afhængig af skadens omfang, fratrække værdiforringelsen fra din refundering eller helt nægte at refundere beløbet for varen.
Med værdiforringelse mener vi eksempelvis pletter, lugt af tobaksrøg, slid og lignende.
Husk også at vores retningslinjer for vask af tøjet skal overholdes, da det ellers kan medføre at eksempelvis pallietter falder af!

 REKLAMATIONSRET

Når du handler hos Fashionuneed.dk har du 2 års reklamationsret, efter at du har modtaget din vare. Det betyder at du kan vælge at få din vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Du skal sende en reklamation inden rimelig tid efter du har konstateret manglen på varen. Reklamerer du inden 2 måneder anses din reklamation altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger og ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering som Fashionuneed.dk tilbyder.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Værdiforringelse
Hvis det viser sig, at en vare du returnerer er i forringet stand, som gør den usælgelig eller formindsker værdien, kan Fashionuneed.dk afhængig af skadens omfang, fratrække værdiforringelsen fra din refundering eller helt nægte at refundere beløbet for varen.
Med værdiforringelse mener vi eksempelvis pletter, lugt af tobaksrøg, slid og lignende.
Husk også at vores retningslinjer for vask af tøjet skal overholdes, da det ellers kan medføre at eksempelvis pallietter falder af!

Når du ønsker at reklamere over et produkt kan du sende en e-mail til vores kundeservice salg@fashionuneed.dk, som vil hjælpe dig videre i processen.
Det letter altid sagsgangen, hvis din henvendelse indeholder ordrenummer.

Hvis reklamationsretten ønskes benyttet, så skal køber klikke "her for at købe en print selv returlabel". Prisen er 39 kr. Fashionuneed.dk betaler eventuelt efterkrav.

Vi modtager IKKE som brev, da vi ikke vil gøres ansvarlige for eventuelle forsvundne breve i posten!

 

E-mail
Hvis du har modtaget en E-mail fra Fashionuneed.dk skyldes det enten:
- At du har kontaktet os via vores webshop eller sendt en e-mail
- Du han tilmeldt dig vores Nyhedsbrev
- At du tidligere har bedt om påmindelse, om en varers lagerstatus
Hvis du derimod har modtaget uønsket, uopfordret e-mails tilsendt fra os, eller et system som udgiver sig for at være Fashionuneed.dk, bedes du venligst fremsende en kopi af den pågældende mail sammen med din eventuelle kommentar til salg@fashionuneed.dk

COOKIES

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.
Hos Fashionuneed.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Webshoppen fungerer f.eks ikke korrekt uden cookies, og kan resultere i "tomme kurve"

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer:
I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies